Гарячий футбольний батл: ректорат vs cтудорганізація

15 серпня 2020 року
      В Міжнародний День молоді за ініціативи найспортивнішого ректора серед вишів Києва академіка Станіслава Ніколаєнка відбулась історична спортивна подія: на футбольному полі НУБіП України зійшлись команди студентської організації університету на чолі з капітаном команди студентів Максимом Гречанюком та команди ректорату під головуванням капітана команди ректора Станіслава Ніколаєнка.

       Команда ректорату представлена досвідченими гравцями: проректор з навчальної і виховної роботи - академік Сергій Кваша, навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку, доцент - Геннадій Ржевський, директор студентського містечка - Сергій Стецюк, голова первинної профспілкової організації працівників,  професор Ростислав Тарасенко, декан факультету землевпорядкування, професор Тарас Євсюков, доцент - Віктор Ребенко, доцент Олексій Бішун, доцент Дмитро Гентош, старший викладач Сергій Вербицький.

 

 

   Команда студентської організації представлена студентами: Олександром Павелко, Максимом Паламарчуком, Тарасом Дедюком, Олександром Демановим, Олексієм Ніконовим (президент клуба), Владом Іващенком, Романом Шутенком, Володимиром Дячуком, Дмитром Кушпієм, Ярославом Костенком, Рустамом Джафаровим, Богданом Красюком, Тарасом Дедюком (воротар).

 

     Футбол — це командний вид спорту, який грається між двома командами по одинадцять гравців зі сферичним м’ячем. Близько 250 мільйонів чоловіків і жінок із більш ніж 200 країн грають у футбол, що робить його найпопулярнішим у світі видом спорту. Футбол є олімпійським видом спорту.

     Футбол в нашій державі, зокрема в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, є одним із найпопулярнішим видом спорту. В університеті проходять змагання з футболу та міні-футболу, збірна команда НУБіП України постійно приймає участь у різноманітних турнірах, чемпіонатах, кубках та Універсіадах. 

     Спілкування зі студентами не тільки під час освітнього процесу, а й на дозвіллі, спільна участь в різноманітних змаганнях, екологічних акціях, благоустрої території, благодійних акціях, спільний відпочинок - це добра традиція нашого університету і на неї не вплинули навіть умови перебування на карантині. І саме футбол об'єднав нас цього разу. У минулому році ми також проводили змагання з міні-футболу, а тепер вирішили зробити такі товариські змагання традиційними, адже вважаємо, що, не зважаючи на біологічну небезпеку, відсутність живого спілкування, малорухливість під час перебування на дистанційному навчанні, зміцнення власного фізичного здоров'я і загартування є дуже важливим.

  

       Під час спортивних змагань і спільного проведення  дозвілля ми стаємо справжніми друзями, а це робить більш ефективним навчальний і виховний процес. Кінець серпня – оксамитовий сезон - чудова літня погода, гра на відкритому просторі спортивного майданчику, сприяє зміцненню імунітету і покращенню здоров'я.

     Саме тому в нашому славетному університеті завжди панує дружня атмосфера взаєморозуміння, взаємодопомоги і взаємопідтримки. А ще - це прекрасний стимул з хорошим настроєм приступити до роботи і навчання!

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook