МРІЄТЕ СТАТИ УСПІШНИМ УПРАВЛІНЦЕМ? ТОДІ ВАМ ТОЧНО НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ»

20 липня 2020 року
 
Доброго дня. Ольго, розкажіть трішки про себе та які основні критерії були покладені в основу вибору університету?
Я, Головій Ольга Яківна, випускниця НУБІП України факультету аграрного менеджменту за спеціальністю «Менеджмент». Родом із Волині.
 
 
Уже працюючи, у мене виникла потреба отримати фах менеджера. Обираючи освітній заклад для здобуття ОС «Бакалавр», я, без вагань, зупинилась на НУБІП України, хоча можна було обрати один із географічно ближче розташованих закладів. Проте рекомендації близьких друзів, які з найкращого боку охарактеризували університет і той факт, що НУБІП України є одним з найкращих поміж навчальних закладів аграрного напряму, переконали мене вступити саме сюди. Вже завершивши навчання за спеціальністю «Менеджмент», я із превеликим задоволенням констатую, що зробила правильний вибір.
Високопрофесійний викладацький колектив, правильний підхід до навчання і до студентів, розуміння того, яких фахівців потребує сьогодення і щоденна наполеглива робота, щоб аграрний сектор отримав висококваліфікованих кадрів, - все це ключові принципи університету в цілому, та колективу кафедри менеджменту ім проф. Й.С. Завадського, зокрема.
Чому Ви вирішили продовжити навчання у магістратурі та яка спеціальність у пріоритеті?
Отримані в університеті знання стали для мене важливими здобутками  і допомогли кардинально змінити життя, роботу і подальші плани.
Вчитись ніколи не пізно і знань не буває забагато, тому вирішила продовжити навчання у НУБІП України, не змінюючи напряму, а за фахом, який став уже рідним, - це «Менеджмент», тому планую і надалі навчатися за цією спеціальністю. На це є ряд причин: цікаві предмети, що дають різносторонні знання, висококваліфіковані викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й .С. Завадського, професіонали своєї справи, які  перетворюють навчання у цікаву творчу роботу, насичуючи повномаштабним обсягом знань, з яким можна сміливо досягати бажаних вершин у аграрному секторі.
Які маєте плани на майбутнє?
На цьому етапі мого життя вимальовуються цікаві перспективи, якщо все вдасться, то здобутий  фах взагалі стане моїм щоденним супутником, невід’ємною часткою моєї роботи.
Я щиро радію, що здала ЄВІ та маю змогу продовжити навчання у НУБІП України, з яким не можна не зріднитись.
Ольго, дякую за цікаву розмову та щиро бажаю, щоб задумані плани реалізувалися з легкістю. До зустрічі у новому навчальному році!
 
Розмовляла Ганна Анатоліївна Харченко,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook