Підведено підсумки дистанційної навчальної та навчально-ознайомчої практик з овочівництва

17 липня 2020 року

На кафедрі овочівництва і закритого ґрунту проходила навчальна практика з дисципліни овочівництво для студентів 3 курсу спеціальності «201 Агрономія» та навчально-ознайомча практика для студентів 1 курсу спеціальності «203 Садівництво та виноградарство» в онлайн форматі. Програма практик, методичні вказівки, робочий зошит та відеоматеріали були заздалегідь розміщені на сторінці кафедри. На початку практики з допомогою  платформи Zoom студентам було проведено консультацію щодо виконання програми практики.

 

Під час проходження практики студентам надавалися консультації, як краще виконати те чи інше завдання через повідомлення у групах на вайбер, телеграм та на курсі e-learn. Студенти знайомилися з технологічними питаннями вирощування овочевих рослин від сівби насіння до збирання врожаю, вивчали морфологічні особливості овочевих рослин у фермерських господарствах та власних присадибних ділянках.

 

 

 

 

Звіти за практику студенти оформляли в робочих зошитах та завантажували на курс в е-learn, а сам захист звітів з практики відбувався з допомогою онлайн-коференції у програмі  Zoom, де студенти обговорили здобуті знання.

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook