У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист випускних бакалаврських робіт за освітньою програмою «Лісове господарство»

24 червня 2020 року
     Протягом червня місяця у ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 174 випускних бакалаврських робіт, у тому числі 89 робіт студентів денної форми навчання, 22 – заочної (базовий заклад) та 63 бакалаврські роботи студентів міжкафедральних навчальних лабораторій на базі Лубенського та Малинського лісотехнічних коледжів.

     Захисти відбувалися з використанням дистанційної платформи Cisco Webex. За результатами роботи згаданих комісій майже 43% студентів денної форми навчання та 30 % – заочної, отримали відмінні оцінки. Понад 50% студентів захистили бакалаврські роботи з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність у межах цієї освітньої програми склала 85,6 %, а для студентів денної форми навчання 89,9 %. За рішенням ЕК чотири студенти отримають дипломи з відзнакою. 

     Комісіями також напрацьовано низку рекомендацій для забезпечення підвищення якості підготовки випускних бакалаврських робіт, які рекомендовано розглянути на засіданні навчально-методичної комісії та вченої ради інституту вже на початку нового навчального року.

     Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників з присудженням освітнього ступеня «Бакалавр», бажає міцного здоров’я, наснаги для майбутніх професійних звершень та запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

Роман Василишин,
голова екзаменаційної комісії спеціальності «Лісове господарство»
Віктор Свинчук,
заст. директора ННІ ЛіСПГ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook