На факультеті землевпорядкування завершилась підсумкова атестація бакалаврів!

18 червня 2020 року

Протягом 16-17 червня на факультеті землевпорядкування 63 студенти освітньої професійної програми "Геодезія та землеустрій" піднялися ще на одну кар’єрну сходинку, підтвердивши свої знання та загальну компетенцію на підсумковій атестації фахівців ОС «Бакалавр». Державний екзамен для стаціонару вперше проходив у дистанційному режимі, але це не завадило організовано та успішно перевірити багаж знань новоспечених бакалаврів-землевпорядників.

     Програма державного екзамену для атестації здобувачів вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» розроблена відповідно до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України» та «Тимчасового порядок дистанційної роботи екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2019/2020 н. р. в умовах карантину». Її та всі інші необхідні документи були заздалегідь розміщені на сторінці факультету у розділі «ЛІТНЯ ЕКЗАМЕНАЦІЙНА СЕСІЯ 2019-20 н.р.».
     За наказом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка оцінювала студентів Екзаменаційна комісія під керівництвом завідувача кафедри економічної теорії Миколи Талавирі, до її складу також увійшли декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук та завідувачка кафедри управління земельними ресурсами Ольга Дорош, секретар – завідувач лабораторії земельного кадастру Ольга Боришкевич. Від навчального відділу на кваліфікаційному іспиті була присутня представниця навчального відділу – Оксана Лобова.

Студенти виконували завдання у 2 етапи: у 1 частині відповіли на 14 тестових завдань різної складності за допомогою навчально-інформаційного порталу Elearn, у 2 частині отримали екзаменаційний білет із 3-ма питаннями у відкритій формі та надіслали світлини відповідей на електронну пошту комісії. Заключним етапом оцінювання була усна співбесіда з кожним студентом, задля остаточного визначення рівня засвоєних знань.
Зрештою, найбільш урочистою частиною атестації була заключна зустріч всіх здобувачів освіти та членів ЕК для проголошення результатів. Пишаємось тим, що кожен проявив старанність, наполегливість, організованість! Приємно спостерігати, що здобувачі вищої освіти за 4 роки навчання отримали не тільки безцінні професійні знання та корисні фахові навички, а й впевненість, вміння працювати в команді, висловлювати особисту думку та самостійно приймати важливі рішення!

Вже по завершенню підсумкової атестації, староста другої групи 4 курсу Марія Місяйло відзначила:
Хочеться висловити слова вдячності від всієї групи і від себе особисто!!! Було складно, але все ж під керівництвом кваліфікованих викладачів ми дійшли до маленького але все ж таки фінішу!
Ще чотири роки назад коли я вступала, я була рада що я студентка факультету землевпорядкування НУБіП і зараз я з впевненістю можу сказати що я ні разу не пошкодувала про свій вибір!!!

В цілому, майбутнім випускникам бажаємо у такому ж дусі скласти ЄВІ, вступні випробування та чекаємо в магістратурі рідного університету!

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook