На кафедрі педагогіки відбувся ДЕК

18 червня 2020 року

16 і 17 червня 2020 р. відбувся державний екзамен у студентів, які через кілька днів стануть першими випускниками Освітньої програми «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства).

Згідно до наказу ректора НУБіП України, професора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича, у іспиті взяли участь голова Державної екзаменаційної комісії – Cопівник І.В., в.о. завідувача кафедри соціальної роботи та реабілітації, доктор педагогічних наук, доцент, члени екзаменаційної комісії: Буцик І.М., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, Прохорчук О.М., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, Гончарук О.М., кандидат педагогічних наук, асистент кафедри педагогіки, Маценко Л.М., секретар, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та всі студенти груп ПО – 17001б і ПО - 18001б (СК). Іспит розпочався на платформі Cisco webex за покликанням: https://nubip.webex.com/webappng/sites/nubip/meeting/download/706915c94a...

Після вітальних слів заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету, Ігоря Михайловича Буцика, який передав вітання від декана факультету, професора Василя Дмитровича Шинкарука та голови ДЕК – Ірини Віталіївни Cопівник, яка побажала успішного складання іспиту, студенти розпочали свою роботу на платформі Elearn.

Після перевірки екзаменаційних робіт всі студенти та члени ДЕК приступили до наступного етапу – співбесіди.

Варто додати, що і викладачі, і студенти були раді побачити та почути одне одного після трьох місяців вимушеної відмови від традиційних і переходу до дистанційних форм навчання. Члени комісії сподіваються, що студенти залишилися задоволеними результатами іспиту і з гарним настроєм продовжать підготовку до випускного вечора, який цього року відбудеться також дистанційно.

Ми прощаємося з Вами, дорогі наші випускники, але не на довго, тому що усіх Вас хочемо побачити знову серед своїх студентів, але вже у магістратурі. То ж обирайте, яка з програм кафедри педагогіки – «Педагогіка вищої школи» чи «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» Вам до душі, і вступайте до магістратури.

Чекаємо на Вас!

Секретар ДЕК,
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook