Народний театр «Березіль» вітає НУБіП з Днем народження! (ВІДЕО)

30 травня 2020 року

 Студентський народний театр «Березіль» – один із найпопулярніших творчих колективів університету. Театр люблять глядачі, але і актори без театру життя не уявляють, тому навіть під час дистанційного навчання «Березіль» активно займався, а результати навчання представляв на суд своїх шанувальників.

     Одним із останніх завдань для учасників театру стало увійти в образ героя популярного кінофільму – і зробити автозйомку. Та це виявилося занадто просто для відомих у НУБіП акторів і вони завдання ускладнили: оскільки наприкінці травня – 122-ий день народження рідного університету, популярний герой, роль якого грає березолівець, повинен був привітати університет з днем народження. Почалося все так:

     І вже коли сам голова студентської організації привітав університет у відомій ролі, актори «увімкнули» фантазію – і почали доводити, що НУБіП – не просто університет, а справжня магічна країна:

     А магія… Вона здатна і в минуле перенести, і лід розтопити, і кригу зрушити, і світ врятувати, і щасливе майбутнє забезпечити:

     А ще – у ціль влучити, бо 122 роки – це не просто свято, це – велике свято, на яке пропускають звідусіль. НУБіП – це пароль, який проходить через кордони, бо студентів НУБіП чекають на програмі «Подвійний диплом» у всіх усюдах.

    І романтика, і містика, і пристрасть, і фантазія, і екстремальність – у п᾽ятій серії вітань від народного театру «Березіль».

     Сподіваємось, ви впізнали у наших акторах відомих персонажів улюблених фільмів. А якщо навіть ні – перегляньте ще раз фільми… Актори були щирими. А головне – вони люблять рідний університет і розуміють: краще, як у НУБіП, немає ніде! З Днем народження, рідний університете!


завідувач кафедри культурології
Ірина Майданюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook