ЛІТНЯ СЕСІЯ 2020 – «ГАРЯЧА ПОРА» В УМОВАХ КАРАНТИНУ

22 травня 2020 року
МТФ

       Сесія – це не тільки перевірка засвоєних знань з того чи іншого предмета – результат роботи в семестрі, для студентів вона є ще й іспитом на витривалість. Цьогорічна літня сесія значно відрізняється від попередніх. Але ті ж самі переживання, та ж радість від отриманих оцінок, та бажання якнайшвидше повернутись до звичного життя.

Згідно з схваленим ректоратом «Тимчасовим порядком проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину» та затвердженим графіком екзаменаційної сесії 2019-2020 н.р. здобувачі вищої освіти денної форми навчання успішно розпочали екзаменаційну сесію.

Дистанційне проведення іспитів не стало на заваді дотриманню всіх вимог Положення про екзамени та заліки у НУБіП. У форматі відеоконференції на платформі Webeх іспити розпочалися вчасно о 900 за участі  студентів (100% присутність). Іспит тривав протягом двох академічних годин. Екзаменаційні роботи студенти також в онлайн режимі надсилали безпосередньо на електронну скриньку викладача. І в процесі співбесіди студенти отримували оцінки за свої знання.

В результаті сесії виявляється потенціал та здібності кожного студента, на які предмети потрібно звернути увагу і налягти, що б в майбутньому не зганьбитися.

Після кожної сесії студенти  отримують такі дивіденди:

·        Кваліфікація (набуті знання)

·        Покращення самооцінки (відмінна оцінка – впевненість в собі)

·        Мобілізація (вміння зібратися в потрібний момент)

·        Концентрація на головному (виклад питання в декількох хвилинах).

Бажаємо студентам успішної сесії, задоволення від навчання.

І пам’ятати,  що сесія – це не тільки навчання, а й багатий життєвий досвід, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому. 

Будь успішним в усьому і ніколи не помилишся!

Заступник декана механіко-технологічного  факультету
 Савченко Л.А

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook