Аспірант кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Максим Саліженко проводить експериментальні дослідження на базі ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс"

19 травня 2020 року

Навчально-науково-виробничий Клінічний центр "Ветмедсервіс" факультету ветеринарної медицини в умовах карантину продовжує проводити наукову роботу з дотриманням вимог, встановлених під час карантину, та відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. про введення карантину в Україні і наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України з зв’язку з оголошенням карантину. Разом з тим, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020р. № 211, що дозволяє провадження ветеринарної практики, клініка працює у звичайному режимі з дотриманням всіх вимог, що встановлені законодавчими актами.


На базі ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" аспіранти кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого та кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Лариса Махендірараса та Максим Саліженко (наукові керівники: канд. біол. наук, доцент Валерій Цвіліховський та канд. вет. наук, доцент Олександр Вальчук) проводять експериментальні дослідження.

Завідувачем ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" В’ячеславом Соломоном для належного забезпечення експерименту було надано лабораторні тварини, нові бокси для утримання експериментальних лабораторних тварин, організовано місце для проведення досліджень, препарування тварин та окремі лабораторні дослідження на клінічній базі центру, зокрема його підрозділі – лабораторії лабораторного тваринництва. 


Всі дослідження на базі клініки «Ветмедсервіс» аспірантами проводяться з дотриманням санітарних вимог, а використання лабораторних тварин – у відповідності до вимог Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та Європейської комісії щодо поводження з хребетними тваринами.

Аспіранти факультету ветеринарної медицини
Максим Саліженко, Лариса Махендірараса

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook