Викладачі кафедри геодезії та картографії долучилися до серії вебінарів «Інструменти дистанційного навчання»

13 травня 2020, 23:20

 З 12 травня по 26 травня 2020 року стартувала серія вебінарів в межах курсів підвищення кваліфікації «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання».

Слухачам представили загальну інформацію про завдання анонсованих семінарів та запропонували пройти вступне опитування, з метою отримання зворотного зв’язку від учасників та розуміння їх очікувань.


 

Мокрієв Максим Володимирович звернув увагу на індивідуальних налаштуваннях для модульних робіт, підсумкового оцінювання студентів та можливі варіанти оцінювання даних активностей студентів.


 

Цікаво було почути про інструменти платформи для створення ефективних тестів для контролю знань студентів, які дозволяють об’єктивно оцінювати здобувачів вищої освіти.


 

В умовах продовження загальнонаціонального карантину були представлені можливості проведення екзамену в дистанційній формі за допомогою інструменту «Есе».


 

Слухачі змогли отримати поради щодо налаштування асинхронного зв’язку на платформі за допомогою форуму та його налаштувань.


 

Для детального вивчення даної теми та вдосконалення власних навичок дистанційного навчання студентів було запропоновано перелік додаткових матеріалів.


 

Науково-педагогічні працівники були проінформовані про можливості налаштування платформи таким чином, щоб складати іспити була можливість лише у тих студентів, які отримали за навчальну роботу мінімум 42 бали.


 

Дякуємо лектору вебінару та всім організаторам таких актуальних заходів для викладачів нашого університету!

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook