Віта Коваленко, член гуртка, стала переможницею ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Геодезія та землеустрій»

6 квітня 2020 року

 У Львівському національному аграрному університеті 26-27 березня 2020 р. відбувся підсумковий II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Геодезія та землеустрій». До участі в конкурсі подано 51 студентську наукову роботу від 59 авторів з 35 закладів вищої світи України.


Конкурсна комісія за результатами першого туру високо оцінила науковий рівень дослідницької роботи учасниці гуртка Віти Коваленко «Картографічні моделі параметрів грошової оцінки земель» (науковий керівник - завідувач кафедри геодезії та картографії, доктор географічних наук, професор Іван Ковальчук), її актуальність, укладені автором в рамках держбюджетної теми кафедри геодезії та картографії картографічні моделі грошової та якісної оцінки земель адміністративних районів і населених пунктів різних регіонів території України, представлені авторські пропозиції і розробки з удосконалення методики картографічного відображення тематичної інформації на цифрових картографічних моделях – 188 балів з 200, що вивело її роботу на перше місце серед усіх учасників конкурсу.

Вітаємо Віту Коваленко та її керівника, проф. Івана Ковальчука, з перемогою! Бажаємо творчої наснаги та успіхів в подальшій науковій роботі!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook