АКАДЕМІЧНА СТИПЕНДІЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ЦЬОГОРІЧ У СТУДЕНТА БЕРЕЖАНСЬКОГО АГРОТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ

8 травня 2020 року

 

5Вітаємо усією коледжівською спільнотою Святослава Лугового з призначенням йому академічної стипендії Президента України. Відповідний наказ т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій підписала 29.04.2020 року. В числі стипендіатів 7 студентів з 4-х коледжів Тернопільської області.

2

Святослав Луговий – студент ІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Дипломант ІІ туру ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Цього року наукова робота Святослава «Перспективи тераформування Марса» (секція «Аерофізика та космічні дослідження») під керівництвом Віктора Дворського відзначена дипломом І ступеня. Переможець студентських олімпіад з математики, фізики.

На моє запитання, що найбільше любить у житті, почула: «Люблю своїх батьків, саме їм завдячую усім, чого досяг, молодших сестричку та братика, фізику й астрономію». У час карантину юнак активно готується до складання ЗНО, постійно стежить за розвитком нових технологій та новинами астрономії.

Святославе, щиросердечно зичимо Тобі нових перемог, вагомих здобутків, нехай ця висока державна винагорода за Твої старання стане ще однією зіркою на шляху до ґрунтовних наукових досліджень в галузі фізики та астрономії!

Світлана ПИЛИПИШИН,
директорка коледжу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook