Запрошуємо до участі у міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції «Мова, бізнес і право, міжкультурна комунікація: виклики сьогодення»

7 травня 2020 року

 Гуманітарно-педагогічний факультет
запрошує взяти участь у

МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ 
НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ 
«МОВА, БІЗНЕС І ПРАВО, МІЖКУЛЬТУРНА КОМУНІКАЦІЯ:
ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ»

(онлайн-формат)


Дата проведення: 07 травня 2020 р.


Мета конференції: поширення й обмін знань у мовознавстві загалом і перекладознавстві й методиці викладання іноземних мов зокрема, а також організація ефективної міжкультурної комунікації у вдосконаленні відповідних умінь і навиків, популяризація серед викладачів і студентів ідеї поєднання знань й навиків у міждисциплінарному просторі з подальшим практичним застосуванням; прищеплення з-поміж учасників любові до фаху, сприяння культурно-естетичному та бізнес-направленому вихованню молоді. Науково-практичний семінар відкриває широкі можливості для формування мовної, мовленнєвої та між- і соціокультурної компетенцій, а також для виховання ділових й естетичних почуттів студентської молоді.

До участі запрошуються науково-педагогічні працівники учбових закладів освіти, молоді вчені, студенти бакалаврату й магістратури, а також усі зацікавлені особи, особливо зі сфер управління якістю освіти й розвитку бізнесу.

Мова конференції: українська, англійська, німецька, французька, польська.


Місце проведення: Україна, 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 19, н. корп. № 1, ауд. 24, гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України.


Подання інформаційних матеріалів до 28 квітня 2020 р.

 

Інформаційний лист

ПРИЄДНАТИСЯ ДО КОНФЕРЕНЦІЇ 
 
ZOOM
 
https://us02web.zoom.us/j/89614764697?pwd=bk1ROVUrOXVTY2pnSHdLdUxlWGtBUT09
 
Ідентифікатор конференції: 896 1476 4697

 

Пароль: 249570
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook