Зеленский: “Головне, що вогонь не розростається і вдається його побороти” і аналіз динаміки пожеж Михайлом Попковим, редактором сайта Open Forest

20 квітня 2020 року
Житомирська обл.

Вогонь на Житомирщині не розростається, ДСНС сформувала резерв на випадок ускладнень – доповідь Президенту

Радіаційний фон у Зоні відчуження, Києві та області в межах норми й не перевищує фонових значень, а забруднення повітря у столиці не пов’язане з пожежами в Чорнобильській зоні. Про це повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін на щоденній нараді під головуванням Президента.

Загрози об’єктам критичної інфраструктури Зони відчуження, таким як «Укриття», сховище радіаційних відходів тощо, немає. На Житомирщині ж горить лісова підстилка, залишки деревини та очерет, повідомили Володимиру Зеленському.

Найближчими днями опадів не передбачається, а ДСНС створила резерв сил на випадок ускладнень. На початку наступного тижня вітер змінить напрямок на північний, очікується зменшення впливу займань на забруднення повітря в столиці, поінформували в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

«Головне, що вогонь не розростається і вдається його побороти. Стежте за тим, чи потребує хтось допомоги чи евакуації», – сказав Володимир Зеленський.

Президенту повідомили, що згорілі будівлі були закинутими. Глава держави наголосив, що, як і раніше, триматиме ситуацію з пожежами на контролі.

 

Офіційне інтернет-представництво Президента України

18 квітня 2020 року – 15:32

Давайте подивимося динаміку пожеж. Може зрозуміємо про яких дві тисячі га локалізованих пожеж нам вчора розповідав Голова Держлісагентства. Президента він, з МНС, швидше за все, переконав, а мене НІ.

Детальніше за посиланням: https://www.openforest.org.ua

Джерело: https://www.openforest.org.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook