Дмитро Опалат - переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК»

10 квітня 2020, 9:00

   8-9 квітня у Подільському державному аграрно-технічному університеті, який є базовим закладом вищої освіти з проведення II-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК» за результатами студентських наукових робіт поданих

у 2019/2020 н.р., що були відповідно прорецензованими, підведено підсумки Конкурсу а рейтинговий список висвітлено на веб-сайті університету.
Відповідно до рекомендацій ДНУ Інститут модернізації змісту освіти МОН України листом від 31.03.2020 «Про відміну проведення другого етапу у вигляді конференції», організаційний комітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 рр. за результатами першого заочного етапу. НУБіП України представляв магістр Дмитро Опалат з темою «Ефективність управління інноваційною діяльністю підприємства АПК»
 
 
 
(науковий керівник: Надія Резнік -
завідувачка кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського).
 
Конкурсна комісія за результатами першого туру високо оцінила якість наукової роботи, актуальність та глибину проведеного дослідження, представлені авторські розробки й пропозиції, наявність публікацій за темою дослідження у фахових виданнях та довідок впровадження у практичне використання підприємствами АПК. Дипломом І-го ступеня Дмитро Опалат підтвердив високий рівень підготовки зі спеціальності «Менеджмент».
Щиро вітаємо переможця та його наукового керівника та бажаємо подальших успіхів і наукових здобутків!
Анна Слободяник,
доцент кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook