ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДОЦЕНТА ЖУРЕНКО ОЛЕНУ ВАСИЛІВНУ!

10 квітня 2020 року

 10 квітня відзначає день народження доцент, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого ЖУРЕНКО ОЛЕНА ВАСИЛІВНА

 

 

 ШАНОВНА ОЛЕНО ВАСИЛІВНО!

Дозвольте висловити Вам найкращі вітання з Вашим Днем народження!
Ми знаємо і високо цінуємо Вас як провідного, високопрофесійного та авторитетного викладача фізіології тварин у нашому університеті. Ви -  відомий вчений у галузі фізіології тварин, що підтверджується не лише Вашими науковими пуцблікаціями (а їх вже близько 200), а й тим, що Ви тривалий час є секретарем спеціалізованої вченої ради, працювали вченим секретарем проблемної вченої ради НДІ здоров'я тварин, заступником відповідального секретаря Наукового вісника НУБіП України, серія «Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва". Ваші наукові здобутки Ви щедро передаєте студентам і молодим вченим у вигляді підручників та посібників, монографій, автором яких Ви є, а також цінних життєвих порад Вашим співробітникам, простого доброго слова, яке Ви знаходите в будь-якій ситуації.

Шановна Олено Василівно! Бажаємо Вам швидкого кар’єрного росту, стабільного благополуччя, повного достатку та щасливих моментів у житті. Нехай продуктивна робота приводить до успіху, нехай буде легко крокувати до Ваших мрій! Зичимо завжди та всюди встигати, ніколи не відставати від потягу удачі,  плідної роботи та високої зарплати, бажаєио чудових ідей и та великих можливостей для щасливого життя, поваги та любові від Ваших колег і членів Вашої родини.

 

 За дорученням колективу кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого,
професор Віктор Томчук

 

 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook