Харчування і вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, включаючи COVID - 19
Харчування і вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, включаючи COVID - 19
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/imagecache/w200/00_gerb_fakulteta_png_187.png)
8 квітня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Олег Швець,
к.м.н., доцент факультету харчових технологій та управління
якістю продукції АПК НУБіП України, врач-терапевт вищої категоріі,
врач-гастроінтеролог вищої категорії, врач дієтолог вищої категорії
к.м.н., доцент факультету харчових технологій та управління
якістю продукції АПК НУБіП України, врач-терапевт вищої категоріі,
врач-гастроінтеролог вищої категорії, врач дієтолог вищої категорії