Робота навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» в умовах карантину не припиняється

4 квітня 2020 року
     Тварини, зокрема, дрібні домашні та продуктивні, потребують постійної уваги, любові, догляду, утримання та обслуговування. На факультеті ветеринарної медицини структурний підрозділ ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» працює безперебійно та постійно, оскільки його клінічна база нараховує велику кількість тварин різних видів, а це продуктивні (коні, поні, корови, кози, вівці) та лабораторні (кролі, мурчаки, щури та миші) тварини.

     Персонал Клінічного центру забезпечує належний догляд за тваринами і в умовах карантину з дотриманням вимог, що встановленні під час карантину та відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. про введення карантину в Україні та наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України з зв’язку з оголошенням карантину. Разом із тим, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, що дозволяє провадження ветеринарної практики, клініка дрібних тварин працює у звичному режимі з дотриманням всіх вимог, що встановлені законодавчими актами.

 

     Так, лікарі ветеринарної медицини працюють почергово, обов’язково з дотриманням правил гігієни. Прийом ведеться з розрахунку одна тварина-один господар у приміщенні клініки. Господарі тварин у приміщенні повинні знаходитись у захисних масках, обов’язково використовувати дезінфектант для рук при вході і виході. Дезінфекція в приміщеннях проводиться щогодини із записом у відповідний журнал.

 

     Також у цей складний час в Клінічному центрі безперебійно працює «Банк крові тварин» на чолі з завідувачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Миколою Малюком, який не перший рік рятує тварин за анемій різного ґенезу.

 

     Робітники підрозділу клініки продуктивних тварин також дотримуються встановлених санітарних норм.
     Клінічний центр «Ветмедсервіс» на чолі з завідувачем В’ячеславом Соломоном бажає міцного здоров’я всьому колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України, студентам та власникам тварин. 

     Якщо з Вашим улюбленцем трапилась біда, звертайтесь на клініку дрібних тварин, що знаходиться за адресою:

     м. Київ, вул. Полковника Потєхіна 16, або за тел. (044) 527-86-98, 095-524-95-15, 063-606-64-92.

Завжди раді допомогти! 
З повагою колектив ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»!

  В’ячеслав Соломон

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook