Активна фаза дистанційного навчання
На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК активно проводяться заняття у дистанційній формі із дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» для студентів-магістрів 1 року навчання спеціальності «Харчові технології» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та дисципліни «Машини та обладнання для переробки та зберігання сільськогосподарської продукції» для студентів 2 року скороченого терміну навчання зі спеціальності «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету.
Активна фаза навчання розпочалася з початком введення карантину, вже з 11 березня, особливо зі студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. На сьогодні маємо високий відсоток роботи студентів в електронних курсах з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання». Найбільш активними є студенти Борисенко Руслана, Скринько Світлана, Гутак Марія, Ганцева Катерина, Трихліб Дарина, Дузенко Галина, Крупський Олександр, Сопельникова Вікторія. Деякі проблеми виникли з поясненнями стосовно побудови технологічної схеми монтажу обладнання за індивідуальним завданням та планування заходів технічної експлуатації машин. Проте при використанні додатково спілкування по e-mail, у телефонному та відео режимі труднощі, які виникли, були вирішені. Більшість студентів успішно пройшли 1 навчальний модуль.