Дистанційне навчання під час карантину

22 березня 2020 року
НУБіП України

 Викладач кафедри економічної теорії д.е.н., доцент Бутенко В.М. під час карантиру проводить заняття із студентами на платформі дистанційного навчання elearn, яка використовується в НУБіП та за допомогою сучасних соціальних мереж.

 Зокрема, всім студентам видано завдання, яке потрібно виконати до зазначеного терміну. Усім розіслані повідомлення про те, які задачі, у які термінита потрібно опрацювати. 

 

 Студенти про незрозумілі моменти завжди мають можливість запитати додатково та отримують поясненнявикладача.

 

   Студенти мають можливість опрацювати лекційний матеріал на платформі elearn, подивитись відповідне відео. Додатково викладач допомагає із необхідною літературою, презентаціями лекцій, які розіслано по електронній пошті всім студентам.

 

  Найстаранніші та найвідповідальніші студенти надсилають виконані завдання, які викладач оцінює.

 

  Бутенко В.М. працює із студентами 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» економічного факультету з дисципліни «Мікроекономіка», 2 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій з дисципліни «Макроекономіка» та студентами 2 курсу спеціальності «Автоматизація і комп'ютерно-інтегровані технології» ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з дисципліни «Економічна теорія».

Бутенко В.М. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook