Богдан Тесленко: «Програміст лише тоді відчуває себе успішним фахівцем, якщо може гідно конкурувати з іншими»

9 березня 2020 року
  • Розкажи про себе.

     – Я, Тесленко Богдан Сергійович, випускник Київського державного коледжу туризму та готельного господарства. Навчаюсь за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» та отримаю кваліфікацію «технік-програміст».

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

     – Освіта ‒ це доволі важливий спектр в подальшому розвитку себе в цій сфері. Спеціальність, яку я обрав, вимагає глибоких знань та практичного досвіду. Програміст лише тоді відчуває себе успішним фахівцем, якщо може гідно конкурувати з іншими. Отож без вищої освіти це неможливо.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

     – Планую продовжити здобувати навчання вже обраним фахом, тому надаю перевагу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення». Постійно поглиблюю свої знання та вміння з програмуванням, подобається створювати сайти, різні програми та додатки.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Проходив навчальну практику в цьому закладі вищої освіти, а саме на кафедрі комп’ютерних наук. Мав змогу особисто попрацювати у навчальних лабораторіях факультету інформаційних технологій, приємно вразила їх сучасна інфраструктура.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Окрім навчання цікавлюсь багатьма речами. Полюбляю фотографувати та подорожувати, займаюсь монтажем відео, вже понад рік захоплююсь таким видом спорту як «WorkOut» та є учасником такого виду змагань, також намагаюсь і проводити свій вільний від навчання час з друзями.

Белла Голуб,
завідувач кафедри комп’ютерних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook