Ювілейну міжнародну виставку «АгроВесна 2020» відвідали майбутні аграрії і лісівники

18 лютого 2020 року

 У рамках проведення навчальної практики з дисципліни «Ботаніка» студенти груп А-21 та Л-21 коледжу 18 лютого побували на головній виставковій події нового аграрного сезону - міжнародній виставці «АгроВесна-2020».

Цей масштабний захід щорічно збирає довкола себе провідних фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва і плодоовочевої галузі України та Європи.

Студенти із захопленням розглядали обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловостей. Особливо зацікавили їх насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання.А конференція “Сучасні підходи до виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції”спонукала до висновку, що ринок екологічно чистої продукції в Україні набуває все більшої популярності.

Беззаперечно, знання, отримані на виставці, будуть хорошим підспір’ям у майбутній професійній діяльності майбутніх аграріїв і лісівників.

  

Баранчук В.С., викладач природничих дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook