Тренінг «Бухгалтер-запорука професійного успіху»

13 лютого 2020 року

             Кожна молода людина, ідучи в доросле життя, прагне вибрати собі професію за покликанням. Вдалий вибір професії – це запорука того, що немарно проживеш вік, натхненно працюватимеш і отримуватимеш від своєї роботи задоволення. Зробиш помилку у виборі професії – тебе не покидатиме відчуття, що займаєшся не своєю справою. Отже, найважливіше в житті –вчасно відчути своє покликання і сказати собі: «Це – моє!».

 Щоб зорієнтувати ліцеїстів 9-В класу Ірпінського академічного ліцею НУБіП України у виборі майбутнього фаху, викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Наталія Лісовська і Тетяна Талько провели профорієнтаційний захід у формі тренінгу «Бухгалтер – запорука професійного успіху».

Метою тренінгу було формування інтересу учнів ліцею до професії бухгалтер. Тренінг  проходив у 4 етапи. Серед завдань були питання на кмітливість, розв'язання нестандартних ситуацій, тест-вікторина, ребуси.

Активність ліцеїстів переконала педагогів, що такі види роботи, як розгадування загадок на тему майбутньої професії, вибір зайвого слова, яке не підходить за значенням,   не лише дозволили їм   детальніше познайомитися з майбутньою професією, але й звеселили присутніх та додали яскравих фарб до чудової атмосфери, що панувала в аудиторії.

 

Тетяна Талько, Наталія Лісовська,

викладачі облікових дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook