Роман Сенчук: «Орієнтуюсь на завтрашній день, тому обираю ІТ-фах сьогодні»

18 лютого 2020 року
  • Розкажи про себе.

     – Роман Сенчук, випускник Тишківської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №1 Тишківської сільської ради Добровеличківського району Кіровоградської області, обожнюю грати у футбол, читаю реп та цікавлюсь програмуванням.

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

     – Хочу здобути вищу освіту, щоб мати достойну та високооплачувану роботу. Вбачаю, що саме навчання в університеті на факультеті інформаційних технологій стане першим успішним кроком до такої мети.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

     – Я обрав спеціальність 122 «Комп'ютерні науки», тому що за інформаційними технологіями звичайно майбутнє, а освоєння сучасного програмування є однією з найулюбленіших моїх справ у школі, я знаю вже багато мов програмування і саме тому, хочу розвивати свої теоретичні знання та практичні навички в цьому напрямі.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Зупинив свій вибір на НУБіП України, тому що в цьому університеті зараз навчаються, та і раніше навчались, мої друзі й односельчани. А ще я постійно слідкую за Instagram сторінкою факультету (it_nules) та звичайно за офіційним сайтом університету, зокрема за сторінкою факультету інформаційних технологій. Надзвичайно імпонує мені те, що навчаючись в університеті кожен студент формується як особистість, розвиває свої не лише професійні, а й особистісні навички. Саме тому, я зараз прикладаю максимум зусиль, щоб успішно здати ЗНО та вступити в обраний заклад вищої освіти, навчатись за омріяним фахом та стати успішним фахівцем в сфері інформаційних технологій.

  • Дякуємо, Романе, та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю!

     – Дякую.

Валерія Князєва,
голова студентської організації
факультету інформаційних технологій
Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook