Профорієнтація: звіряємо годинники

11 лютого 2020 року
     11 лютого 2020 року відбулися співбесіди ректора Станіслава Ніколаєнка з керівниками структурних підрозділів щодо профорієнтаційної роботи.

     Цього разу ми відходимо від кількості проведених заходів, зустрічей, розданих матеріалів, запрошень тощо. Відтепер говоримо персонально про кожного абітурієнта, зазначив очільник університету. Тож вимогою сьогоднішньої співбесіди було надати поіменні списки випускників шкіл, технікумів, коледжів, які братимуть участь в олімпіаді для вступу і власне вступатимуть до НУБіП.

     Їх і надали декани факультетів тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, землевпорядкування Тарас Євсюков, захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля, агробіологічного Оксана Тонха, механіко-технологічного Ярослав Михайлович, конструювання і дизайну Зіновій Ружило, харчових технологій та управління якістю АПК Лариса Баль-Прилипко, директори ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида, енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Козирський.

     Разом з тим з усіма були обговорені три нагальні проблеми профорієнтації. Перша – залучити до участі в олімпіаді для вступу кількість учасників не менше, ніж кількість бюджетних місць минулого набору, а бажаний показник – ліцензійний обсяг. Друга – провести роботу в технікумах і коледжах щодо складання випускниками ЗНО. Третя – запросити на навчання до магістратури випускників бакалаврату з інших закладів освіти. І над цим потрібно системно працювати. За два тижні ми звіримо годинники, підсумував ректор Станіслав Ніколаєнко.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook