Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму слухачі тренінгу "Шляхи підвищення конкурентоспоможності агровиробників при зміні споживчих вподобань"


16 листопада 2018 року доценти кадри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова і Вікторія Самсонова відвідали тренінг "Шляхи підвищення конкурентоспоможності агровиробників при зміні споживчих вподобань".

В теоретичній частині тренінгу обговорювалися такі актуальні теми:

- про стан Адаптації до законодавства ЄС та законодавчі вимоги до виробництва харчової продукції;

- про останні тренди в харчовій галузі та зміну споживчих вподобань, зокрема, останні тенденції за результатами однієї з найбільших галузевих виставок світу SIAL (Париж);

- про інструменти технічної допомоги, що сприяють виходу на міжнародні ринки.

В практичній частині учасники обрали один з трьох напрямків та долучилися до створення:

- кооперативу;

- органічного господарства;

- брендингу територій через регіональні продукти.

Стефанія Мосіюк,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму