ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
13 травня 2020, 10:00
Навчальний корпус № 1, ауд. 87
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 року № 1580, Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019/2020 навчального року за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
ІІ етап Олімпіади відбудеться 13-15 травня 2020 року на базі
факультету тваринництва та водних біоресурсів.
Анкети учасників ІІ етапу необхідно надіслати до 1 березня поточного року.
Сердечно запрошуємо переможців І етапу усіх закладів вищої освіти до участі в Олімпіаді!
- Анкета учасника Олімпіади.doc (doc, 26 КБ)
- Програма проведення Олімпіади.doc (doc, 1.85 MБ)
- Методичні рекомендації до Олімпіади_ТВППТ.doc (doc, 2.11 MБ)