Випускниця школи з Закарпаття Богдана Шутко: мрію здобути вищу освіту в одному з найкращих університетів України, тому обираю спеціальність «Садово-паркове господарство» в НУБіП!

21 січня 2020 року
     Мене звати Богдана Шутко. Я живу у наймальовничіший місцевості України – с. Нижнє Селище Хустського району Закарпатської області і навчаюся в 11 класі Нижньоселищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Займаюся в театральному гуртку «Чіга-Біга», люблю читати, слухати музику та малювати.

  • Богдана, чому ти вирішила обрати НУБіП України?

     – Після закінчення школи отримаю атестат про середню освіту, але для цього потрібно успішно здати ЗНО. Саме цим і займаюся наразі – наполегливо працюю над тими предметами, з яких складатиму тестування. Під час вибору своєї майбутньої спеціальності я спиралася на свої вподобання. Так як я цікавлюся рослинами і люблю малювати, хочу опанувати спеціальність «Садово-паркове господарство». Нині професія ландшафтного дизайнера є досить популярною і затребуваною, як на території України, так і за кордоном. А щоб бути хорошим спеціалістом – потрібні якісні знання, які, я впевнена, можу отримати лише в НУБіП України, тому що він один з найкращих університетів України.

  • Звідки маєш інформацію про НУБіП України та можливість здобути якісну освіту зі спеціальності «Садово-паркове господарство»?

     – Цієї осені до нас приїжджала випускниця нашої школи Руслана Русанюк, яка навчається в магістратурі і одночасно працює на кафедрі ландшафтної архітектури та фітодизайну НУБіП України. Вона з таким захопленням розповідала про свій Університет, демонструвала світлини його території та Ботанічного саду і розповідала про великі можливості здобути якісну освіту тут, у себе вдома, в Україні, що я з батьками вирішила – освіту здобуватиму саме в НУБіП!

  • Які твої плани на майбутнє?

     – Наразі головним є успішно скласти ЗНО і стати студенткою НУБіП!

  • Бажаємо успіхів у навчанні та здійсненні мрій!


Розмову провела старший лаборант
кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну НУБіП України
Руслана Русанюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook