Студент В’ячеслав Анненков: завдяки знанням німецької мови, отриманими в НУБіП, я зміг взяти участь у міжнародній конференції в Німеччині

12 січня 2020 року
     З 28 грудня минулого року до 03 січня цього року я брав участь у міжнародній конференції, яка проходила у курортному місті Санкт-Андреасберг, Німеччина, на території навчально-методичного центру Internationales Haus Sonnenberg.

     У конференції взяли участь представники України, Німеччини, Данії, Великобританії, Чехії та африканських країн – Беніну, Сенегалу, Гани та Намібії. Конференцію проведено на найвищому рівні – організація конференції мене вразила: проживання у відмінному готелі із щоденним прибиранням кімнати, триразове харчування з кава-брейком, а також – і це основне – ставлення до учасників конференції з боку організаторів – дружелюбність, позитив, надання розгорнутої інформації з кожного питання, з використанням відео-, аудіо-матеріалів та наочних посібників. Ідея організаторів конференції запросити представників країн Африки до виступу була чудовою. З їхніх виступів я дізнався багато цікавого про проживання у державах Африки, освіту, економіку, взаємовідносини між країнами та інші питання, про які представники вищевказаних країн розповідали німецькою мовою.

     На конференції всі учасники ввічливі, виховані, доброзичливі, комунікабельні, життєрадісні. Задоволений, що познайомився із багатьма чудовими, розумними і цікавими людьми.

     У навчально-методичному центрі організовано просторі приміщення, де у вільний час учасники конференції могли спілкуватися між собою на вільні теми, а також грати в настільні ігри – настільний теніс та більярд. Не забули й про організацію святкування Нового 2020 року для учасників конференції – свято відбувалося на території Internationales Haus Sonnenberg як надворі, так і у приміщенні їдальні.

     У цілому, конференція повністю виправдала мої сподівання. Доповіді та виступи цікаві, а дискусії змістовні та різнобічні.
     Готуватимуся та обов’язково братиму участь у наступній конференції у цьому прекрасному німецькому місті.

В’ячеслав Анненков,
студент групи ФілНА-16001б
гуманітарно-педагогічного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook