Анастасія Яцентюк має мрію продовжити навчання в НУБіП України за спеціальністю «Облік і оподаткування»

8 січня 2020 року
     Анастасія Яцентюк родом з Коростеня, навчається у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» на 3 курсі за спеціальністю «Облік і оподаткування». Має мрію подати документи за першим приоритетом та продовжити навчання в НУБіП на економічному факультеті за обраною для себе спеціальністю.

  • Звідки дізналася про НУБіП?

     – Я навчаюсь в Ірпінському економічному коледжі. Про НУБіП неодноразово чула від викладачів коледжу та випускників, які продовжили навчання в університеті. Нещодавно мала нагоду відвідати прем'єру вистави студентського театру НУБіП України «Березіль» – «Мільйон у шлюбному кошику», від якої отримала чудові враження. Ознайомилася з територією університету та побувала в деяких корпусах. Все дуже естетично оформлене, довкола чистота та порядок. Планую навесні приїхати до університету на День відкритих дверей та отримати ще більше інформації щодо подальшого вступу.

  • Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

     – Мама працює бухгалтером. В дитинстві приходила до неї на роботу і спостерігала, як вона працює з паперами та постійно щось рахує. Мені це сподобалось, з часом я зрозуміла, що також хочу вивчитися на бухгалтера, виконувати не тільки технічні, а й приймати управлінські рішення щодо покращення фінансового стану підприємства.

  • Твоє захоплення?

     – Захоплення вкрай різноманітні. Подобається займатись волейболом та готувати страви.

  • Про що мрієш?

     – Мрію, щоб мої близькі були здорові та щасливі. Навчаючись в університеті, хочу здобуту якісну освіту.

Розмовляла Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook