Після перемоги у конкурсі Анжеліка Кошева використала подарунковий сертифікат та прийняла участь у конференції у місті Новий Сонч, Польща.

2 грудня 2019 року
Науковий гурток "Основи наукових досліджень в агробізнесі"
IV Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність» проходила протягом 26-30 листопада у місті Новий Сонч, Польща. 
 
     Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University організував цей захід у найкращому вигляді! Сама робота університету приємно вразила. Неодноразово мала можливість особисто поспілкуватись з ректором університету Даріушем Вожняком, який завжди відкритий до спілкування та дуже зацікавлений в ініціативах студентів. 
     Протягом конференції студенти та наукові працівники мали можливість обмінятись власними думками та напрацюваннями за такими секціями:
* Актуальні проблеми соціальних наук (економічні науки, психологія і соціологія, політологія).
* Перспективні напрями досліджень в гуманітарних науках (педагогіка, історія, філософія, культурологія, філологія).
* Пріоритети прикладних наукових досліджень (інформаційні технології, медицина, інженерія, архітектура та будівництво, аграрні науки).
 
     У графік конференції входила поїздка до Кракова, відвідання Яґеллонського університету яким є найдавнішим й один з найбільших у Польщі, одним з найстаріших у Європі.
     Святкове вручення сертифікатів проходило у теплій атмосфері у ресторані з місцевою кухнею.
      Найбільшою перевагою студентства є те, що ми маємо можливість розвиватися, подорожувати, брати участь у різних інтелектуальних заходах та одночасно навчатися.
     Завдяки перемозі у Всеукраїнському студентському конкурсі інноваційних ідей «СТРАТЕГІЯ БЛАКИТНОГО ОКЕАНУ», організованим Асоціацією сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME, я мала можливість бути учасницею ІV-ої Міжнародної науково-практичної конференції "Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність" у Новому Сончі (Польща).
     Надзвичайно вдячна всім організаторам та керівнику наукового гуртка Файчуку Олександру Михайловичу за можливість отримувати нові знання та знайомста у подібний спосіб!
Анжеліка Кошева,
сдудентка 4 курсу, ФАМ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook