Ukraine WOW – об’єкт для дослідження маркетологів НУБіП

10 грудня 2019 року
     Ми, четвертокурсники факультету аграрного менеджменту напряму підготовки «Маркетинг», відсьогодні дійсно "вау". А все тому, що відвідали місце, куди з'їжджаються з усієї країни і яке б'є усі рекорди відвідуваності: багажне відділення біля 14 колії. Це дивовижно – у що перетворили її PR агенція "Gres Todorchuk" за підтримки "Укрзалізниці". Саме залізниця з'єднує усі куточки країни від сходу до заходу, із півночі до півдня. Вона знайомить між собою людей різних поколінь та професій. І ми, завдячуючи доцентам кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Аллі Рябчик та Олені Четверик, побували тут: на екскурсії арт-простором Ukraine WOW на основі фідбеків студентів.

 

     Тільки вчора на парі ми аналізували ринок металургії в Україні майже "на пальцях", а сьогодні, побачивши як працює найпотужніша доменна піч у Європі, я не знала, що й сказати. Якби ж ми могли у віртуальній реальності вивчати сфери життя України, що є в обмеженому доступі, говорить Анастасія Власенко.
     Я навіть не знала, що можу не тільки розповідати легенди про Богдана Хмельницького молодшій сестрі, а й озвучувати мультфільм про нього з доволі артистичною інтонацією. Тепер маю свою версію 1-ї серії з "Книги-мандрівки. Україною" Яніни Соколової. До речі, озвучити мультфільм можна не лише про гетьмана Війська Запорозького, тому поспішіть, ділиться враженнями Аліна Коваленко.

     Грати в п'ятнашки 30 хвилин, але в результаті отримати захоплюючий своєю неоготичністю Шарівський замок. У ньому виділяються дві видатні восьмигранні вежі, що не один раз були локацією для відеокліпів патріотичних пісень. Саме завдяки такому неординарному підходу до створення інсталяцій ми запам'ятали щонайменше 60% історії та культури України, – поділилася враженнями Яна Рудь.

     До сьогодні не знала, що Батьківщина-мати (висота якої 103 метри) це найвища скульптура Європи. Одразу, коли дивишся на Київ, не розумієш всього масштабу. Та на виставці дають можливість злетіти над містом і тоді земля дійсно йде з-під ніг, з піднесенням говорить Дарина Гончарук.

     Отож, Україна — справді вау, жодних сумнівів! Але що таке це «вау», що за ним стоїть, окрім досягнень минулого?
     Вау — це ресурс, який людина видобуває з себе і яким вона може ділитися з іншими!
     Вау — це Ви й Ваші менші та більші звершення!
     Вау — це наше щоденне ставлення до себе, одне до одного і до України!

     Вона є лише тому, що є ми: країна без людей неможлива. Саме ми своїм спільним зусиллям заряджаємо країну, робимо її достойною захоплення та любові. Від Ukraine NOW до Ukraine WOW – лише одна риска у літері, лише один рух.

Іванна Гриценко та Вікторія Сирит,
студентки 4-го курсу спеціальності «Маркетинг»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook