Відбулося чергове засідання Науково-технічної ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин

26 листопада 2019 року

25 листопада 2019 року в залі засідань вченої ради навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 3 питання, а також «різне».


Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Доброжан Юлії Вікторівни, здобувача кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А. К. Скороходька НУБіП України на тему: «Санітарно-гігієнічна оцінка відходів птахівництва за вмістом антибіотиків», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.06 «Гігієна тварин та ветеринарна санітарія». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А.


Питання задавали проф. Недосєков В. В., проф. Сорока Н. М., проф. Захаренко М. О., доц. Вальчук О. А., проф. Ткачук С. А., проф. Духницький В. Б. Після цього виступили науковий керівник проф. Шевченко Л. В. та рецензенти: проф. Засєкін Д. А. та доц. Іщенко В. Д.

 
У обговоренні взяли участь проф. Сорока Н. М., проф. Недосєков В. В., проф. Карповський В. О., проф. Ткачук С. А., проф. Духницький В. Б., проф. Захаренко М. О. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Доброжан Ю. В. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання № 2 – звіти докторантів факультету за 2019 рік. Звітували докторанти Арнаута О. В., Постой Р. В., Локес-Крупка Т. П., Іщенко В. Д. Після дискусії одноголосно було проголосовано за пропозицію директора НДІ здоров’я тварин, голови ради проф. Засєкіна Д. А. – звіти схвалити.

  
Питання № 3 – затвердження результатів атестації аспірантів факультету за 2019 рік (18 листопада). Голова атестаційної комісії проф. Засєкін Д. А. доповів, що із 43 аспірантів факультету 41 був атестований, двоє – неатестовані з поважних причин. Результати атестації були схвалені одноголосно.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань, які стосувалися затвердження нових та перезатвердження існуючих ініціативних наукових тем, проміжних та заключних звітів за ініціативними темами, затвердження монографій та науково-практичних рекомендацій, відрахування аспірантів, які не виконують навчальний план тощо.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи, 25.11.2019 р.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook