Міжвузівська студентська науково-практична Інтернет-конференція

13 листопада 2019 року

13 листопада в стінах коледжу відбулась Міжвузівська студентська науково-практична Інтернет-конференція на тему «Європейський досвід для України: аграрна наука, освіта, виробництво. Перспективи. Виклики».

Ідеєю якої стало: обговорення та аргументація теоретичних основ і практичних аспектів використання новітніх технологій для підвищення ефективності агропромислового виробництва; обговорення принципів і можливостей реалізації дуальної освіти в Україні; об’єднання в єдиному інформаційному просторі студентської молоді та фахівців з питань підготовки кадрів для АПК.

В конференції прийняли участь студенти технологічного відділення спеціальностей «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», «Агрономія», а також учасники з інших навчальних закладів, зокрема ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж».

Доповідачі презентували цікаву інформацію, аналізували в своїх доповідях інноваційні технології в агропромисловому секторі України та за кордоном.

Результатом конференції стало обговорення в колі дискусії виступів доповідачів та урочисте вручення сертифікатів учасникам.

Участь студентів в таких заходах сприяє оволодінню методами та методиками самостійного розв'язання технологічних завдань, методологією наукового пізнання; формуванню дослідницьких умінь і навичок, глибокого аналізу ситуації, синтезу, узагальнення, інтерпретації отриманих результатів, абстрактного мислення; умінню планувати і прогнозувати результати своєї діяльності, ефективної організації праці; поглибленню вивченню навчального матеріалу.

  

 

Зав. технологічного відділення Філатова В.Л.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook