Асистент кафедри комп’ютерних наук Дар’я Ящук стала Королевою ІІ «Осіннього балу» НУБіП

23 жовтня 2019, 19:00
Білий зал студентської їдальні НУБіП

 Асистент кафедри комп’ютерних наук Дар’я Ящук стала Королевою ІІ «Осіннього балу» НУБіП

     Здається, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стає традицією проведення університетського «Осіннього балу». Це свято започаткували студенти факультету екології і сталого розвитку. 15 жовтня 2014 року перший факультетський «Осінній бал», який був присвячений 10-й річниці факультету, відбувся в білому залі центральної студентської їдальні.

     В минулому 1918 році студентська організація НУБіП України за підтримки адміністрації університету організувала й провела 30 листопада перший університетський «Осінній бал». За словами його учасників це було «грандіозне свято…»

     Пройшов рік. 23 жовтня 2019 року відбувся ІІ «Осінній бал» НУБіП України. На підготовку до нього (за згадками його учасників) було виділено лише один тиждень, за який слід було знайти представників від факультетів, підготувати бальні сукні, фраки та смокінги, вивчити та поставити родзинку свята – перший вальс.

     Час минув швидко. Нарешті настав вечір середи. Як і більшість балів, університетський бал відкривався вальсом. Його виконували 16 (за кількістю факультетів в університеті) елегантних пар.

 

     Кожна пара складалася з викладача і студента. В цьому містилися ідея зблизити студентів і викладачів, надати їм можливість поспілкуватися не лише у навчальному процесі. За думкою студентської ради такі моменти у духовному житті університету є надзвичайно важливими. Факультет інформаційних технологій представляли елегантна та вишукана танцювальна пара: асистент кафедри комп’ютерних наук Дар’я Ящук та студент 4 курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Ярослав Верба.

 

     Вечір запам’ятався багатьма цікавими подіями, проте апофеозом дійства стало обирання Короля та Королеви Осіннього балу НУБіП. Ними стали: завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК д.т.н., професор Сухенко Владислав Юрійович та асистент кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій Ящук Дар’я Юріївна.

 

     Незважаючи на велику завантаженість Дар’ї Юріївни в учбовому процесі нам, врешті-решт, склалося взяти у неї невеличке інтерв’ю.

          Кор.    Дар’я Юріївна, дозвольте мені від імені дружнього колективу кафедри комп’ютерних наук привітати Вас із здобуттям цього, безумовно, почесного титулу. І відразу перше питання: Чим запам’яталась Вам, Ваше Величносте, та жовтнева середа?

          Королева балу    23 жовтня 2019 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся «Осінній бал-2019», який зірвав у мене справжній шквал емоцій та почуттів.

          Кор.    Все має свій початок, тож на початку було…?

          Королева балу    Відкриття балу розпочалося з вальсу від 14 пар, що складалися із викладача та студента, кожна з яких представляла свій факультет.

          Кор.    Як Ваша Величносте вважає, чому був присвячений цей бал, яка його головна ідея?

          Королева балу    Вечір присвячувався визначенню Королеви та Короля балу таємним голосуванням. Отож, після виступу пар, розпочалося онлайн голосування. Проголосувати за обраного кандидата можна було відсканувавши QR-код. Голосування проводилось окремо за Королеву та окремо за Короля.

          Кор.    Мабуть, Ви дуже хвилювались після початку голосування?

          Королева балу    Поки тривало голосування, ведучі балу розважали гостей свята конкурсною програмою, присутні насолоджувалися смачними стравами та виступами студентів університету.

          Кор.    А що, на Вашу думку, стало кульмінацією балу?

          Королева балу    І ось нарешті результати голосування:

  •    титул «Королеви Осіннього балу - 2019» отримує Дар’я Ящук, факультет інформаційних технологій.

  •    титул «Короля Осіннього балу – 2019» здобуває Владислав Сухенко, факультет харчових технологій та управління кістю продукції АПК.

 

          Кор.    Невже на цій події все і скінчилось?

          Королева балу    Після нагородження, учасників балу розважали гурти Get’Men, Detmean, а після розпочалася святкова дискотека.

 

          Кор.: Що ще у кінці нашого інтерв’ю Ви хотіли би сказати?

          Королева балу: Хочу висловити щиру вдячність усім, хто долучився до створення прекрасного дійства та організації неперевершеного балу!

          Кор.: Ще раз прийміть наші щирі вітання з такою несподіваною перемогою та дозвольте побажати Вам нових титулів та звань не лише на паркетному майданчику.

Інтерв’ю підготував Бородкін Георгій

ст. викладач каф. КН

Автор висловлює щиру вдячність копірайтерам інших факультетів за можливість використати їх інформацію і фотографії для освітлення цієї цікавої та яскравої події

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook