ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НУБІП РОЗПОЧАТО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЮ КОНФЕРЕНЦІЄЮ ПРИСВЯЧЕНІЙ ПАМ`ЯТІ ВАСИЛЯ АНТОНОВИЧА НЕСТЕРВОДСЬКОГО

25 жовтня 2019 року

    Завідувач кафедри конярства і бджільництва, професор Повозніков Микола Гаврилович ініціював проведення наукової конференції у форматі студентської дискусії присвяченій заснуванню кафедри та її першому завідувачу Василю Антоновичу Нестерводському. Микола Гаврилович запросив представників трьох факультетів до участі в урочистому заході: маркетологів і ветеринарів першокурсників, а модератором наукової дискусії доцента кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніку Василівну Чекалюк.

    1000 святкову зустріч відкрив промовою Микола Гаврилович, розповів про здобутки кафедри й вагомий внесок учених минулого й сьогодення, презентував студентам перспективи навчання в НУБіП та і розпочав конференцію надавши слово Вероніці Василівні й студентам. Маркетологи запропонували ветеринарам презентації про бджільництво та дослідників галузі, зокрема про В.А. Нестерводського. У відповідь ветеринари продемонстрували свої виступи на тему "Бджільництво", кожен спікер зацікавив аудиторію і отримав десятки додаткових питань по темі дослідження.

    Обговорення тривало протягом дня. Під час кави-брейк у еко форматі відбулася дегустація продуктів бджільництва: унікальних медів, пилку. Важливо не лише обговорювати тему, а мати нагоду покуштувати та наочно побачити те, про що йдеться. Професор Повозніков запросив студентів на екскурсію володіннями кафедри, розповів про виготовлені В.А. Нестерводським і колегами навчальних експонатів, що збереглись до сьогоднішнього дня й зберігаються у музеї нинішнього другого навчального корпусу; показав сучасні аудиторії та лабораторію для проведення занять з бджільництва.

     Наукова зустріч тривала до пізнього вечора, студенти заохоченні цим заходом залучили колег, а Микола Гаврилович невтомно проводив екскурсії та наукові батли. Цей день запам’ятається науковцям кафедри і студентам, це початок доброї науково-практичної традиції. Цього дня студенти і гості на пасіці слухали лекції, виконували інтерактивні практичні заняття. У НУБіП відбудеться грандіозний щорічних захід: 31.10.19. День відкритих дверей для студентів з коледжів та 01.11.19 День відкритих дверей для випускників шкіл. Ця конференція, ініційована Миколою Гавриловичем - орієнтована на підвищення інтересу абітурієнтів до навчання в НУБіП.

Статтю підготували студенти гуртка

«Юний журналіст» під керівництвом

доцента Вероніки Василівни Чекалюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook