Постерні презентації магістерських робіт студентів.

20 жовтня 2019 року

Постерні презентації магістерських робіт студентів спеціальності «Право»

  Відповідно до графіку навчальної роботи юридичного факультету з метою представлення результатів своїх магістерських наукових досліджень 18 жовтня 2019 р. На юридичному факультеті відбулася постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності «Право» по випускаючій кафедрі адміністративного та фінансового права. Саме постерна презентація була основою доповідей студентів. Метою цього заходу стала перевірка змісту виконаних досліджень на відповідність встановленим вимогам, обраній темі роботи, практична значущість та алгоритм проведення магістерських досліджень. Така презентація є важливим етапом підготовки магістрів, своєрідним передзахистом випускної магістерської роботи. Постерні презентації у нашому університеті слугують додатковим важелем у виявленні недоліків та не допрацювань, що наявні у магістерських роборат, та дають можливість своєчасно усунути їх до власне передзахисту робіт. Окрім того, що цілком зрозуміло, що юрист має вміло довести до аудиторії свою правову думку, переконати слухачів у правильності своєї позиції.
  Захід розпочав завідувач кафедри адміністративного та фінансового права професор Володимир Курило. Звернув увагу студентів на вимоги університету по формі та змісту магістерських робіт, на особливості юридичних текстів стосовно перевірки на плагіат, терміни здачі робіт на кафедру. Викладачі кафедр юридичного факультету, які були присутні на презентації, також долучилися до обговорення питань представлених магістерських робіт, що дало плідну і змістовну дискусію.
  Слід відзначити, що проблематика магістерських робіт, що презунтувалися студентами, носила актуальний та цікавий для суспільства зміст. В умовах значних суспільно-політичних змін у державі та суспільстві, стратегічно важливим є належне нормативно-правове забезпечення таких процесів, розробка правових концепцій та проектів нормативно-правових актів, які б з одного боку відповідали сучасним суспільно-економічним і політичним реаліям, з іншого – були конституційними. Саме така цікава проблематика і розглядалася сьогодні на постерних презентаціях магістрантів кафедри адміністративного та фінансового права.

 

Завідувач кафедри адміністративного та фінансового права
д.ю.н., професор, заслужений юрист України Володимир Курило

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook