Вибір майбутньої професії разом з нами!

18 жовтня 2019 року

    Напередодні свят викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – доценти Аксентюк Мар’яна Миколаївна і Дєліні Марина Миколаївна, завітали до учнів 10-11-х класів шкіл Києво-Святошинського району та провели ознайомчі зустрічі про майбутній професійний шлях і можливості навчання у Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

  11 жовтня 2019 р. викладачі відвідали Юрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Тарасівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де надали учням інформацію про навчання в нашому університеті, а саме щодо освітніх програм, можливостях отримання подвійного диплому, проходження стажування за кордоном, вартості навчання та яскравих прикладів працевлаштування наших випускників. Особливу зацікавленість із жвавим обговоренням викликали презентація і відео про навчання на факультеті аграрного менеджменту.
   Абітурієнтам було зауважено, що протягом навчання вони матимуть зустрічі із практиками в сфері проєктного менеджменту, отримають компетентності з написання реальних проєктів і заявок та самі братимуть участь в розроблених проєктах.
   В результаті зустрічі учні висловили бажання бути присутніми на Дні відкритих дверей, який відбудеться на факультеті аграрного менеджменту 26 жовтня 2019 р. А також між факультетом аграрного менеджменту та керівництвом зазначених шкіл підписано договори про співпрацю.
 
 
 
Мар’яна Аксентюк, Марина Дєліні,
доценти кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook