Відбулась відкрита лекція для майбутніх бухгалтерів!

30 вересня 2019 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

      Відбулась відкрита лекція для майбутніх бухгалтерів! Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних та семінарських занять кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності відбулась  відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента  Кропа Павла Борисовича з дисципліни «Міжнародна економіка» для студентів 1 курсу скороченого терміну навчання та 2 курсу спеціальності «Облік і оподаткування»  економічного факультету на тему: «Світовий ринок товарів і послуг».

Лекція була присвячена проблематиці функціонування світових товарних ринків та ринків послуг в умовах трансформації та глобалізації сучасного економіки.

Студенти на занятті розглянули сутність поняття «міжнародна торгівля» ознайомились з товарною структурою світового ринку, специфікою здійснення торговельних операцій, дізнались про сучасні формами ділової активності у сфері надання послуг та особливостями ціноутворення на світових товарних ринках.

На відкритій лекції були присутні заступник декана факультету аграрного менеджменту к.е.н., доцент Новак О.В., д.е.н., професор, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Мостенська Т.Л., к.е.н., доценти кафедри Діброва Л.В., Костюк О.Д., Міщенко І.А та Файчук О.М.

Серед викладачів та студентів було проведене анкетування стосовно якості проведеного заняття.

 

Ольга Костюк, Іван Міщенко, 
доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook