Відбулося чергове засідання вченої ради факультету

23 вересня 2019 року

    23 вересня відбулося чергове засідання вченої ради факультету. Серед питань порядку денного було розглянуто плани профорієнтаційної роботи кафедр маркетингу та міжнародної торгівлі, менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, виробничого та інвестиційного менеджменту, кафедри економічної теорії. У своїх доповідях завідувачі кафедр акцентували увагу на необхідності проведення в рамках профорієнтації виїзні заняття  з використанням кейс-методів. 

   Про наукову діяльність на факультеті та результати вступу до аспірантури доповів директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря.

 

  

   Асистент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Людмила Гречанюк ознайомила членів вченої ради та присутніх з результатами стажування у Міжнародному університеті Фінал (Північний Кіпр).

   На засіданні розглянули питання рекомендації к.е.н., доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ганни Харченко до присвоєння вченого звання доцента. За результатом відкритого голосування позитивне рішення прийнято одноголосно.

   В різному, на засіданні розглянуто і рекомендовано до друку посібники та методичні матеріали. Декан факультету Анатолій Остапчук зосередив увагу на потребі посилення популяризації факультету за допомогою соціальних мереж, моніторингу відвідуваності занять студентами, активізації наукової та виховної роботи на факультеті в 1 семестрі 2019-2020 навчального року.

 

 

Секретар вченої ради Л. Карпенко

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook