Актуальність досліджень стабільності екосистем природоохоронних територій обговорили за участі представників НУБіП України

20 вересня 2019, 14:48

      З 12 по 15 вересня на базі Львівського національного університету ім. Івана Франка відбувалася міжнародна зоологічна конференція «Фауна України на межі XX-XXI ст. Стан і біорізноманіття екосистем природоохоронних територій», присвячена 220 річниці від дня народження О. Завадського.


   

       Основна робота конференції проходилана базі Шацького біолого-географічного стаціонару Львівського національного університету ім. І. Франка, біля озера Пісочне. Протягом 4 днів роботи конференції її учасники мали змогу представити та обговорити результати своїх цікавих та актуальних досліджень. Не виключенням стала і доцент кафедри аквакультури Національного університету біоресурсів і природокористування України Алевтина Базаєва, яка представила постерну доповідь на досить актуальну тему для даного регіону: «Падіння чисельності та заходи збереження вугра європейського Anguilla Anguilla».

    На закриття конференції її організатори порадували учасників екскурсією на озеро Світязь. 


 

   Хочеться висловити подяку організаторам конференції за високий рівень проведення даного заходу та надану можливість стати його учасником.


Доцент кафедри аквакультури
Алевтина Базаєва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook