Юлія Дорошок та Євгеній Махновець – переможці конкурсу краси Студентської Республіки

15 вересня 2019 року
     Другий день для учасників Фестивалю став своєрідним продовженням першого, адже нічна гра в «Мафію» та суднепомітно для всіх переросли у ранкову зарядку о7:30 біля річки, аби кожен учасник міг помилуватися неймовірною красою природи.

      Після смачного сніданку та зборів по функціоналам розпочались змагання з гандболу, шашок, пінг-понгу та «Мафії» і, здавалось, уже час обідати, але естафета та квіз чекати не будуть. 

  

  

  

      Футбол, фотоквест, збори за напрямками, репетиції та квест до вечері і звичайно ж найгучніша подія – «Краса Студентської Республіки 2019», під час якої, цьогоріч, конкурсантів оцінювало журі, яке включило не тільки президента та міністрів держави, але й запрошених гостей, почесних жителів студентської держави. Завітали на терени Республіки головний спонсор Фестивалю депутат КМДА Вадим Іванченко, директор студентського містечка НУБіП Сергій Стецюк, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський і начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк. Оцінювати конкурсантів приїхав іноземний експерт – арабський шейх, який привітав учасників конкурсу та команди. Та найбільш неочікуваним сюрпризом для всіх стало те, що по завершенню свого привітання наш гість відкрив свою особистість, отож, шановні друзі, іноземним гостем, виявився проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша

 

     А тепер, результати! Отже, приз глядацьких симпатій отримала представниця факультету конструювання та дизайну Мар’яна Бабчук та представник команди факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ярослав Кислиця.
     Віце-містером та віце-міс стали: представник факультету землевпорядкування Микола Трубак та представниця команди факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Дар’я Ракова.
     А, таке бажане, звання Красуні та Красеня, Міс та Містера Студентської Республіки вибороли представники команди економічного факультету Юлія Дорошок та Євгеній Махновець.

 

     Добре відомо, що команда міністрів бере участь у всіх заходах упродовж Фестивалю і конкурс краси не став виключенням, тож, звання «Містер міністр» отримав хлопець, який не пропустив жодної Республіки, який брав участь у вищезазначеному конкурсі щороку – наш міністр Юстиції Андрій Береза.

     Але і це ще не все. Після оголошення результатів та нагородження, учасники не поспішали святкувати свої перемоги, а з 00:00 години ночі впроваджували власний бізнес, відстоювали свої права в суді, перевіряли власну вдачу у покері, одружувались, купували нелегальні лоти на тіньовому ринку, створювали коаліції (так звані об’єднання декількох команд), подавали заявки на участь у виборах, висували своїх кандидатів на посаду п’ятого президента, який, у наступному році, замінить четвертого – Максима Гречанюка.

      Студентська Республіка – не просто студентський фестиваль, який несе в собі лише розважальну функцію. Республіка – це місце, де студенти усіх ННІ та факультетів знайомляться між собою, навчаються новому, відкриваються з різних сторін, стають друзями, закохуються… Народ студентської держави не схожий на інші, адже кожен, хто приїхав сюди хоча б один раз ніколи не забуде тих, хто був поруч… тому що ми тут не просто об’єднані спільним кордоном, територією, законами…жителі нашої держави – це одна велика сім’я, кожен член якої має маму – Дар’ю Кендус та батька – Сергія Романчука, які доглядають своїх «дітей» ще з найпершого Фестивалю. Це велика родина, у якій кожен несе відповідальність за те, що робить сам та оточуючі його громадяни.

      А що нам приготували на третій день? Подейкують, що буде пікнік:)

Анастасія Стародуб 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook