Свято знань на факультеті землевпорядкування

3 вересня 2019 року

Щорічно Національний університет біоресурсів і природокористування України у вересні гостинно відчиняє свої двері для студентів!

Цей рік не виключення. По традиції на стадіоні, де проходить свято, для студентів лунали популярні українські пісні, виступали талановиті колективи, а також виступали з промовами представники університету та поважні гості, зокрема голова Київської облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян, який звернувся до першокурсників та дав їм свої топ-5 порад для досягнення успіху: «Завжди мрійте і йдіть до мрії, знайдіть своє призначення, вчіться все життя, працюйте (чим більше попрацюєте над собою зараз, тим більше часу на дозвілля матимете після 45 років) і головне – любіть людей».

Довгоочікувані залікову книжку і студентський квиток студенти отримали з рук першого проректора Ігоря Ібатулліна і проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші.
Не можна не відмітити, що серед ведучих протягом свята цього року був студент вже другого курсу факультету землевпорядкування Олександр Заєць, який бере активну участь у подібних заходах університету.


Авжеж, не обійшлося і без Параду першокурсників. Молоде покоління студентів офіційно стало частиною сім'ї нашого університету. Відразу видно – вони ще покажуть себе, адже серед них стільки талановитих та перспективних юнаків і дівчат!


Факультет землевпорядкування представив своїх першокурсників на чолі з деканом Тарасом Євсюковим, які вже встигли прийняти присягу та поділитися враженнями.


- Перед присягою дуже хвилювалася, дуже це відповідальний момент, в який хочеться показати себе якнайкраще. Але усе пройшло дуже добре. Свято на честь дня знань дуже вразило. Мені сподобалося, що група та викладачі привітні, дружні. Від цього навчального року очікую приємних вражень та нових знайомств. Дуже хотіла би брати активну участь у студентських заходах та займатися у спортивній секції. – говорить Дар'я Пасевич, студентка першого курсу землевпорядкування.


- Задоволена, що вступила саме у НУБіП на факультет землевпорядкування. З нетерпінням очікую початку навчального процесу, адже вибрана мною спеціальність дуже цікава та різноманітна.Станіслава Власюк, студентка першого курсу землевпорядкування.


Першокурсникам доведеться багато чого дізнаватися, адже вони перейшли у доросле життя, але це варто того, щоб потім вони змогли пишатися собою, а ми ними!

Анастасія Матейченко,
студентка другого курсу

факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook