Гуртожиток № 6 готується до зустрічі першокурсників

17 липня 2019 року

    В університеті триває підготовка до нового навчального року. Як і завше, особлива увага приділяється студентським гуртожиткам, адже покращення умов проживання студентів – одне з головних завдань, що стоїть перед адміністрацією університету.

 

    Тож ремонтні роботи місць загального користування, вхідних груп гуртожитків та дахів, а також підготовка кімнат для першокурсників проводяться на постійній основі.

 

    У гуртожитку № 6 перед вхідною групою вже замінено тротуарне покриття, в жіночій душовій - облицьовуються кахлем стіни, оновлюється покриття підлоги та буде встановлено нову сантехніку.

    Що стосується облаштування кімнат, то і тут роботи не припиняються, говорить директор студмістечка Сергій Стецюк. Приємно, що до них долучилися і студенти старших курсів: наводять лад і підтримують порядок у кімнатах. Крім того, створені студентські будівельні загони гуртожитків, які допомагають університетським будівельникам ремонтувати кімнати в усіх без виключення гуртожитках!

    Дирекція студентського містечка висловлює подяку адміністрації гуртожитку і його мешканцям за активну участь у підготовці до навчального року!


Максим Лазаріді,
заступник директора студентського містечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook