НАТІ активно долучився до святкування Дня університету

31 травня 2019 року
м. Київ

31 травня Національний університет біоресурсів і природокористування України відзначав 121-у річницю від дня заснування і вже традиційно колектив інституту на чолі з директором Василем Лукачем став учасником цього свята. 

У вітальному слові до гостей свята та його учасників ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив, що кожен факультет, ННІ, відокремлений підрозділ традиційно у своїх презентаціях, розташованих на стадіоні, демонструє здобутки і цікавинки. Університет має тверду стратегію розвитку – програму «Голосіївська ініціатива 2020», однією з цілей якої обрано входження у п’ятірку кращих вишів країни і цього року наблизилися до її реалізації впритул.

 

За останні п’ять років НУБіП змінився дуже сильно: відновлено 3-й корпус, за підтримки меценатів і спонсорів суттєво зміцнена матеріально-технічна база, відкриті нові сучасні лабораторії, зростає контингент студентів, у т.ч. й іноземних. Колектив на марші і зробить все від нього залежне для процвітання України.

Почесними гостями свята були голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський, директор садового центру «Єва» Роман Золотаревський, політик Олександр Мороз, заступник міністра аграрної політики та продовольства Олена Ковальова, президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало та народний депутат Леонід Козаченко.

 

Експозицію інституту відвідало і керівництво університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком. І звичайно свято не могло обійтися без фірмової продукції, запашного короваю та найщиріших музичних вітань від художнього колективу інституту.

 

Найпопулярнішою на цьогорічному святі можна з впевненістю назвати спільну експозицію відокремлених підрозділів – Погляд у минувшину: представлені нашим інститутом солом’яні віл, кабан, котик та собачка, мальовнича сільська хатинка з фото-зоною та майстер-клас з плетіння справжніх вінків викликали неабиякий ажіотаж.
 
  

Ми пишаємося тим, що наш інститут входить до дружньої університетської родини та бажаємо всьому колективу університету подальшої продуктивної праці, невичерпної енергії, бадьорості духу та нових звершень.

З днем народження, наш рідний Університет! Процвітання на многії і благії літа!

Більше фото за посиланням на сайті nubip.edu.ua

Ірина Демчук,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook