Ольга Нестеренко – призер етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

16 травня 2019 року

 

     14-16 травня в Національному університеті харчових технологій пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» серед 55 бакалаврів і 22 магістрів 34 закладів вищої освіти з різних регіонів України, що готують фахівців для туристичної сфери.
     НУБіП України представляла студентка ННІ післядипломної освіти спеціальності «Туризм» Ольга Нестеренко. 
     Оцінювало учасників журі, до складу якого увійшли 16 осіб – кандидатів та докторів наук, професори і декани факультетів.
     Учасникам було запропоновано два типи конкурсних завдань: 50 тестових питань на туристичну, географічну та економічну тематику. У другій частині учасникам-бакалаврам необхідно було розрахувати їх вартість, обрати оптимальний для впровадження туристичним оператором. На основі оцінки тенденцій продаж екстремальних та культурно-пізнавальних турів було поставлено завдання підвищеного рівня складності щодо прогнозування реалізації на 2019 рік та оцінки впливу найкращого туру на ефективність роботи туристичного підприємства.
     За результатами конкурсного змагання Ольга Нестеренко посіла ІІ місце і отримала Диплом переможця Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм».
     Висловлюємо щиру вдячність Оргкомітету олімпіади за проведений захід на високому професійному рівні, гостинний прийом, а також за сильних суперників-студентів!
Вітаємо Ольгу Нестеренко й бажаємо подальших наукових перемог
та досягнень у професійній кар’єрі!
Тереза Микицей,
заступник директора ННІ післядипломної освіти

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook