У Бережанському агротехнічному інституті та коледжі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Наука і освіта в інтелектуально-інноваційному розвитку суспільства»

21 травня 2019 року

 

      Відповідно до програми заходів відзначення 60-річчя ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та «Бережанський агротехнічний коледж» 16 травня 2019 р. відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Наука і освіта в інтелектуально-інноваційному розвитку суспільства».
6881536
     Конференцію відкрили директор інституту Жибак Мирон Миколайович та директор коледжу Пилипишин Світлана Ігорівна. З вітальним словом до учасників конференції звернулися голова Бережанської районної держадміністрації Гринкевич Ігор Миронович, міський голова м. Бережани Музичка Володимир Ярославович та заступник голови районної ради Висоцький Роман Костянтинович. У виступах гостей було наголошено в першу чергу на важливості відзначення ювілейної дати навчального закладу, а також прозвучали вітання науковій спільноті, яка зібралася для участі у роботі конференції.
73788807564416
     Приємно відмітити, що наш базовий заклад Національний університет біоресурсів і природокористування України не обминув увагою цей важливий захід, на який прибула поважна делегація, яку очолив проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України, д.е.н., професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України Кваша Сергій Миколайович.
8240256
              Пленарна сесія була представлена різноплановими доповідями, які висвітлювали результати сучасних наукових досліджень у різних галузях.
     Кваша Сергій Миколайович в першу чергу від імені ректора НУБіП України та від себе особисто привітав колективи інституту і коледжу із ювілеєм, учасникам конференції побажав плідної праці, а також представив доповідь на тему: «Конкурентоспроможність аграрного сектора економіки України та її виклики».
8144768
              Кулаєць Марія Михайлівна, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти – НУБіП України, к.е.н., професор, заслужений економіст України ознайомила аудиторію з тематикою «Освіта дорослих: реалізація освітніх програм та послуг в системі післядипломної освіти».
9146048
         Всі доповіді викликали живий інтерес в аудиторії, у тому числі студентів та аспірантів, які були присутні на конференції.
97166728726976
     Після перерви на обід конференція продовжила свою роботу в секціях:
  • Інтелектуально-інноваційний розвиток суспільства, економіка та екологія;
  • Енергетика, автоматика та енергозберігаючі технології;
  • Агроінженерія та біотехнології;
  • Педагогічні, філософські та юридичні науки.
     За результатами Міжнародної науково-практичної конференції «Наука і освіта в інтелектуально-інноваційному розвитку суспільства» опубліковано збірник тез.
Щиро дякуємо учасникам конференції за активну участь та запрошуємо до подальшої співпраці!
Білик Степанія,
заступник директора

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook