Нарада з директорами відокремлених підрозділів: результати атестації та відзначення 60-річниці Бережанських агротехнічних інститута і коледжа

24 квітня 2019 року
     24 квітня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, привітав уже директора відокремленого підрозділу «Ірпінський економічний коледж» Ільченко Наталію Володимирівну з перемогою на виборах директора коледжу, які відбулися напередодні, побажав успіху, життєвої наснаги та впевнено рухатись вперед до нових здобутків на благо коледжу та НУБіП України. Також, окреслив найголовніші завдання для директорів відокремлених підрозділів по вирішенню нагальних питань, що виникають з фінансуванням закладів, гідної оплати праці педагогічним працівникам, наголосив на загострені питання пов’язаного з фінансовою підтримкою молодих педагогічних працівників, учасники наради доповіли про стан цих справ та отримали низку доручень ректора для додаткового пошуку шляхів вирішення окремих проблем.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав розмову з керівниками відокремлених підрозділів із обговорення питання про підведення підсумків проведення атестації педагогічних працівників відокремлених підрозділів у 2019 році, ознайомив присутніх з результатами проведення атестації педагогічних працівників, яка проходила у режимі, відпрацьованому в минулих роках – у очній та дистанційній формах. Особливу увагу проректор звернув на чітке дотримання вимог щодо необхідності набуття практичних навичок на виробництві, установах викладачами, які претендували на вищу кваліфікаційну категорію.

     Учений секретар, секретар оргкомітету Оксана Барановська проінформувала директорів відокремлених підрозділів, щодо особливостей підготовки та проведення виборів ректора НУБіП України, наголосила дотримуватися процедури проведення виборів. Закликала відповідально віднестися до всіх організаційних моментів пов’язаних з виборчим процесом та виконувати вимоги, які прописані у положеннях про організацію та проведення виборів ректора НУБіП України 2019.

     Директори відокремлених підрозділів Мирон Жибак «Бережанський агротехнічний інститут», Світлана Пилипишин «Бережанський агротехнічний коледж» доповіли про урочистості з нагоди відзначення 60-річчя їх закладів, ознайомили присутніх з особливостями сценарію проведення заходів з святкування та запросили керівництво університету та директорів ВП НУБіП України взяти участь у святкуванні річниці закладів, які вони мають за честь очолювати.

     Директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Генадій Ржевський у своїй доповіді проінформував директорів відокремлених підрозділів про особливості організації та проведення урочистих заходів з нагоди відзначення 121 річниці з дня заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     За результатами наради дані конкретні доручення: директорам відокремлених підрозділів підготувати листи до різних інстанції щодо допомоги у вирішені питань з фінансування, відділу регіонального розвитку організувати участь делегацій відокремлених підрозділів у заходах до святкування 121 річниці Університету.

Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook