Студенти ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» успішно пройшли сертифікацію за програмою «M.E.Doc»

23 квітня 2019 року
Згідно з графіком освітнього процесу у квітні 2019 року студенти 3 курсу спеціальностей  «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування»  під керівництвом викладача Іванової С.М. пройшли навчальну практику з дисципліни «Податкова система» з використанням системи електронного документообігу «M.E.Doc IS», яку коледжу надало ТОВ «Інтелект-Сервіс» для використання в навчальних цілях.
Завдяки представникам компанії ТОВ «Інтелект-Сервіс» здобувачі вищої освіти отримали прекрасну нагоду дізнатися про усі переваги  роботи з програмою «M.E.Doc». Під час практики студенти поринули у справжні бізнес-процеси і спробували себе у якості контрагентів, які обмінюються первинними документами. Майбутні спеціалісти самостійно створювали рахунки, акти та інші документи в електронному вигляді, підписували їх електронним цифровим підписом від АЦСК «Україна», відправляли один одному та узгоджували їх. По закінченню навчальної практики студенти отримали сертифікати, які підтверджують, що майбутні фахівці готові працювати із системою електронного документообігу «M.E.Doc IS».
Адміністрація коледжу вдячна фахівцям ТОВ «Інтелект-Сервіс» за співпрацю, сприяння у практичній підготовці майбутніх фахівців, наближення освітнього процесу до умов сучасного виробництва.
 
                                                               Світлана Іванова, викладач
                                                                           фінансово-економічних дисциплін

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook