Гуртківці кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого прибули до м. Львова для участі в роботі студентської наукової конференції

18 квітня 2019 року

Студенти-гурківці кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Володимир Солодовніков, Олександра Коновал і Поліна Філіпова, які навчаються на І курсі факультету тваринництва та водних біоресурсів, прибули до м. Львова, щоб взяти участь у роботі cтудентської наукової конференції біолого-технологічного факультету в рамках "Днів студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького", яка триватиме протягом 18-19 квітня 2019 року. Наші гуртківці під керівництвом проф. Трокоза В. О. підготували доповіді "ТИПОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИЩОЇ НЕРВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СВИНЕЙ", "ЙОД ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ФІЗІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В ОРГАНІЗМІ ТВАРИН" та "РЕГУЛЯЦІЯ ОБМІНУ ВУГЛЕВОДІВ У ОРГАНІЗМІ ТВАРИН".


Підготовка до виступів відбувається навіть за ранковою кавою

Сьогодні відбулося відкриття конференції у актовій залі університету. Виступи заплановані на сьогодні під час пленарного засідання конференції.

Сподіваємося, виступи наших вихованців будуть блискучими.

Керівник гуртка "Фізіологія сільськогосподарських
тварин", доцент Олена Журенко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook